Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Flashback 40 – week 31 van 1992

Flashback 40 – week 31 van 1992

Vrijdag 11 augustus vanaf 15.00 uur en zondag 13 augustus vanaf 12.00 uur, weer een hitlijst uit het verleden tijdens de Flashback 40.

We gaan terug naar week 31 van 1992.

Deze week staat op nummer 1 in deze hitlijst; Mariah Carey met “I’ll be There”.  (zie de videoclip tijdens MTV Unplugged) I’ll be there is geschreven door Berry Gordy, Hal Davis, Bob West en Willie Hutch en werd in 1970 door de Jackson 5 opgenomen en zou hun 4de nummer 1 hit op rij worden. Mariah Carey en Trey Lorenz zou met deze versie 2 weken op de eerste plaats verblijven, wat ze in 1994 nogmaals zou presteren met de Badfinger cover “Without You”.

 Presentator Ron Duykersloot

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten