Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Prof wielerronde Etten-Leur is er klaar voor!

Prof wielerronde Etten-Leur is er klaar voor!

Vandaag start voor de 11e keer de Profwielerronde Etten-Leur in het centrum van Etten-Leur. Ook dit jaar staat er een geweldig rennersveld aan de start, is er entertainment voor de hele familie en bovenal: de hele dag gratis entree voor alle wielerliefhebbers uit de regio.

Hierbij het Programma van de Profwielerronde ;
11.00 uur Funklasse/Prominenten
11.35 uur Dikke Banden Race Cat. 1
11.50 uur Dikke Banden Race Cat. 2
12.10 uur Dikke Banden Race Cat. 3
12.30 uur Vader & zoon wedstrijd
13.10 uur Huldiging Kuijlaars-Megens en team Naalden naar de Top
13.15 uur Voorstellen Professionals
13.40 uur Tijdrit Professionals (1 ronde)
14.20 uur Rit in lijn Professionals (30 ronden)
15.30 uur Dameswedstrijd (50 ronden)
17.00 uur Puntenkoers Professionals (32 ronden)
18.15 uur Huldiging

Grote namen aan de start;
Ook dit jaar is de organisatie er weer in geslaagd om grote namen naar Etten-Leur te halen dit jaar, uit informele bronnen hebben wij vernomen dat er naar schatting een rennersveld van zo’n 110.000,- Euro aan de start staat, grote namen zijn o.a. viervoudig tour winnaar Chris Froome, Nederlandse topper tijdens de laatste Tour de France Bouke Mollema en de meesterknecht van Chris Froome Mikel Landa.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten