Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Weerman Frans Bartels overleden

Weerman Frans Bartels overleden

Afgelopen week is onze weerman van de zaterdagmorgen Frans Bartels op 70 jarige leeftijd overleden. Frans heeft enkele jaren in het programma Weekend FM het weer verzorgt met aansluitend een wekelijkse spreuk. Wij wensen de familie veel sterkte toe met het verlies van Frans.

 

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten