Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Programma Popelucht bekend

Programma Popelucht bekend

De tweeëndertigste keer Popelucht, een gratis popfestival dat plaatsvindt in het Oderkerkpark in Etten-Leur op zaterdagavond 26 en zondagmiddag en –avond 27 augustus 2017. De organisatie achter dit festival is er in geslaagd om een geweldige Red Hot Chili Peppers coverband op de zaterdagavond te contracteren: Funky Monks. Dit wordt één van de vele hoogtepunten van dit weekend.

Ook dit jaar is de organisatie van Popelucht er weer in geslaagd om een gevarieerd programma samen te stellen en dankzij de sponsoren en donateurs is het weer gelukt om het festival gratis aan te bieden.
Naast de Funky Monks  treden er enkele bands op die in finale van Doe Maar Vet hebben gestaan, namelijk At First en de winnaar Jacklust.

Naast de geweldige bands die op zaterdagavond op de mainstage buiten staan kun je je ook vermaken in de kapel in het Oderkerkpark met stevige rock / metal door door At First (finalist Doe Maar Vet) en Premium High.

Op het hoofdpodium is er zondag ruimte voor meer bekende bands, een aantal daarvan is hard op weg naar de top: Dirty Denims (3FM Serious Talent), Milwaukee Wildman (al 7 albums), Skapiche Jacklust (winnaar Doe Maar Vet). Helaas heeft 22Below door omstandigheden afgezegd. Tot Dan is echter een uitstekende vervanger. In de kapel spelen de meer beginnende, maar ook veelbelovende bands. Er komt een geweldige mix van covers, rock, metal, rock & roll en pop voorbij, met o.a.: M.O.A.R., Weidetulpjes , After Rehearsal en GuinnyPig.

Wanneer:
zaterdag 26 augustus van 20:00 tot 24:00
zondag 27 augustus van 14:00 tot 23:00

Waar:
Oderkerkpark, Etten-Leur

Voor meer informatie kijk even op de website van Popelucht.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten