Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Flashback 40 – Week 35 1974

Flashback 40 – Week 35 1974

Op vrijdag 1 september vanaf 15.00 uur en zondag 3 september vanaf 12.00 uur, weer een hitlijst uit het verleden tijdens de Flashback 40. We gaan dit weekend terug naar naar week 35 van 1974.

Deze week staat op nummer 1 in deze hitlijst; George McCrea – Rock Your Body (zie videoclip) “Rock your baby stond op 1 op het moment dat de Anti-Piratenwet inging, wat het einde betekende van de populaire zee zender Radio Veronica, wat centraal staat in deze uitzending.. Harry Wayne Casey (KC) en Richard Finch van de toen nog onbekende KC & the Sunshine Band hadden het nummer Rock your baby geschreven, maar wilden het echter zelf niet opnemen, omdat ze net zelf een single hadden uitgebracht. Bij toeval was George McCrae in de studio en lieten hem het lied inzingen, met een wereldhit tot gevolg.De single zou in Nederland 8 weken op de eerste plaats blijven staan.

Hierbij de hitlijst uit deze tijd;

Uw presentator Ron Duykersloot neemt u mee in een reis door de tijd, tijdens de Flashback 40 op Local FM

 

 

 

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten