Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Intro St.Pavé76 en Jeugd wieler weekend Bavelse Berg Challenge 16-17/9

Intro St.Pavé76 en Jeugd wieler weekend Bavelse Berg Challenge 16-17/9

In 2016 was de eerste editie van het wieler weekend in Breda. Ondanks de spontane organisatie en het goede weer was de opkomst van bijna 1000 personen, voor iedereen een aangename verrassing. Er werd besloten de zaken professioneler aan te pakken en de stichting Pavé76 is hiervoor in het leven geroepen. Ook is de doelstelling strikter vastgesteld: een volstrekt unieke identiteit opbouwen en een positie innemen in de KNWU kalender die geen enkel andere organisatie in Nederland bekleedt.

Stichting Pavé76 is een non-profit organisatie en bestaat momenteel uit vijf bestuursleden.

Voorzitter:                                                      Servais Knaven

Penningmeester:                                          Wynke Möller

Secretaris:                                                      Arjan van Dorst

PR:                                                                  Chris Sutin

Sponsoring:                                                   Jerica Schipperen

Het bestuur wordt ondersteund door een kernteam van ca. 15 personen en een advies commissie. Elk lid van het kernteam beschikt over specifieke talenten, kennis en ervaring die voor een vlekkeloze organisatie onontbeerlijk zijn.

Voor ondersteuning bij de door stichting Pavé76 georganiseerde evenementen kan een beroep worden gedaan op meer dan 125 vrijwilligers. Alle vrijwilligers stellen hun talenten, kennis en ervaring volledig belangeloos ter beschikking.

Daarnaast levert de stichting actief haar bijdrage bij het creëren van een goed regionaal en provinciaal netwerk ter versteviging van de wielersport in Nederland. Dit door samenwerking met andere organisaties (bijv. Breda Breepark Challenge, Oranje ronde/Mini 8 van Chaam, Cyclocross de Kogelvanger in Etten -Leur, Cyclocross in Rucphen)

In de komende jaren wil de stichting Pavé76 zich richten op de bestaande evenementen Bavelse Berg Challenge en het jeugd criterium de Mini 8 van Chaam. Daarnaast heeft de stichting Pavé76 plannen voor de organisatie van nieuwe wielerconcepten en een nationaal kampioenschap. Een onderhavig beleidsplan zal de komende jaren de onderliggende pijler zijn voor het te voeren beleid. De stichting is opgericht 10 januari 2017

Doelstelling:

De stichting heeft ten doel: Het promoten en uitvoeren van activiteiten binnen de wielersport in het algemeen, en voorts al het geen dat hiermee rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords.

We willen de weg “plaveien” voor eenieder in de regio Breda en daarbuiten. “citaat Servais Knaven”

(het franse woord Pavé is Plavei “kassei”) Genoemd naar het idee van de voorzitter van st. Pavé76 Servais Knaven die in 2001 de winnaar was van de 99ste editie van Parijs Roubaix)

Missie

De missie van st. Pavé76 is om de wielersport te promoten, organiseren en ontwikkelen voor (niet)actieve sporters en geïnteresseerden om zo te verzekeren dat zij gelijke kansen hebben om op hun eigen niveau de wielersport te beoefenen en zich hierin te ontwikkelen.

Visie

De wielersport naar een hoger niveau door ontwikkelen, aantrekkelijk en bereikbaar voor iedereen  maken. Dit wordt bereikt door het promoten en uitvoeren van activiteiten.

Route:

Flyer Bavelse Berg Route 2017

Tijden 17/9 Jeugd:

Flyer Bavelse Berg Classic 2017

Verdere informatie:

 

www.pave76.nl

 

 

 

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten