Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Nieuwe Nobelaer zoekt lokaal talent voor 2e editie Kerstspecial

Nieuwe Nobelaer zoekt lokaal talent voor 2e editie Kerstspecial

Speciale voorstelling voor én door lokaal talent doorslaand succes in 2016

Na het grote succes in 2016, kon een 2e editie niet uitblijven. Daarom organiseert Nieuwe Nobelaer ook in 2017 een speciale Kerstvoorstelling, voor én door lokaal talent uit Etten-Leur. Alle ervaren en onervaren cultuurbeoefenaars worden nu opgeroepen zich aan te melden om mee te doen. Muziek, dans, zang, theater, een beeldende kunstactiviteit of het vertellen van een Kerstverhaal, alles is mogelijk tijdens de Kerstspecial. Ook creatievelingen die liever achter de schermen een handje helpen zijn van harte welkom om te assisteren bij het maken van kostuums en decors. Samen maken de deelnemers onder leiding van regisseur Jos Schievelt een prachtige familievoorstelling die zondag 17 december om 15.00 uur te zien is in Nieuwe Nobelaer.

Repetities en aanmelden
In aanloop naar de Kerstspecial komen alle deelnemers 3 keer in Nieuwe Nobelaer bij elkaar om te repeteren, ideeën uit te wisselen en elkaar te helpen met het samen stellen van de voorstelling. Wie mee wil doen, voor óf achter de schermen, kan zich vóór 1 oktober a.s. aanmelden. Stuur een e-mail naar marketing@nieuwenobelaer.nl o.v.v. naam, adres, leeftijd en wat voor soort bijdrage aan de Kerstspecial geleverd kan worden. Nadat de aanmelding ontvangen is, wordt een bevestiging en uitnodiging voor de eerste bijeenkomst verstuurd.

Kerstspecial 2017
Nieuwe Nobelaer Etten-Leur
zondag 17 december – 15:00 uur – € 10
www.nieuwenobelaer.nl

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten