Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Scheidingscafé in Etten-Leur 7/9

Scheidingscafé in Etten-Leur 7/9

Hoe zou u het vinden als uw ex-partner uw uitvaart regelt? Of als uw ex-partner uw erfenis gaat beheren? Wilt u tips en oplossingen om dit te voorkomen? Bezoek dan het scheidingscafé in Etten-Leur! Het Scheidingscafé biedt de unieke mogelijkheid om gratis informatie in te winnen over alle zaken die gepaard gaan met een scheiding. Het Scheidingscafé vindt plaats op donderdag 7 september 2017 vanaf 19.30 tot 21.30 uur in De Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur.

Tijdens het Scheidingscafé kan iedereen die op enige wijze betrokken is bij een scheiding vrijblijvend informatie krijgen over allerlei gevolgen van de scheiding en de daarbij behorende beslissingen. Zo moeten er bijvoorbeeld beslissingen worden genomen over de kinderen, de alimentatie, de procedure en de woning. Maar ook aan andere aspecten zal de nodige aandacht moeten worden besteed, zoals de verzekeringen, testamenten, pensioenen en de onderneming van een of beide partners. Vaak wordt er niet stil gestaan bij het feit dat de scheiding ook van invloed kan zijn op de situatie na het overlijden. Dit kan soms ongewenste gevolgen hebben, zeker als de kinderen nog minderjarig zijn. Dat kan er bijvoorbeeld toe leiden dat uw ex-partner uw uitvaart moet regelen.Tijdens het eerstvolgende Scheidingscafé op 7 september 2017 zal mr. Carla de Witte-Willemse (toegevoegd-notaris) van E&L Notarissen uitleggen welke gevolgen een scheiding kan hebben bij overlijden, welke zaken u kunt regelen en wat de mogelijkheden hierbij zijn. Ook de ervaringen in de praktijk en handige tips komen aan bod. Uiteraard is er daarnaast na afloop gelegenheid om vrijblijvend informatie in te winnen of vragen te stellen aan mr. Carla de Witte-Willemse en aan de familierechtadvocaten van Asselbergs & Klinkhamer Advocaten. De inloop is vanaf 19.30 uur. De presentatie start om 20.00 uur en de avond eindigt omstreeks 21.30 uur. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Aanmelden is niet nodig. Het adres van de Nieuwe Nobelaer is Anna van Berchemlaan 2, 4872 XE Etten-Leur.

Het Scheidingscafé wordt georganiseerd door Renee Heerkens en Anoeska van Ginderen, echtscheidingsadvocaat- en mediator bij Asselbergs & Klinkhamer Advocaten. In hun praktijk ervaren zij dagelijks dat scheidende mensen het gevoel hebben de grip te verliezen door vele onbeantwoorde vragen met betrekking tot de scheiding. En dat terwijl die vragen vaak eenvoudig beantwoord kunnen worden. Met het Scheidingscafé bieden zij u een laagdrempelige mogelijkheid om informatie in te winnen en vragen te stellen.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten