Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » 9-10 sept Open Monumentendagen fietsroute Etten-Leur

9-10 sept Open Monumentendagen fietsroute Etten-Leur

Zaterdag 9 en zondag 10 september is het weer tijd voor de Open Monumentendagen 2017. Net als vorig jaar doet de gemeente Etten-Leur mee.
En ook dit jaar maakten de vrijwilligers van de Adviescommissie Cultuurhistorische Bebouwing en de gemeente speciaal voor de Open Monumentendag een fietsroute langs verschillende monumenten in Etten-Leur. Het thema van de fietsroute is Boeren, Burgers en Buitenlui en leidt de fietser langs de monumenten door onze hele gemeente. De route is opgesplitst in een deel door Etten en een deel door Leur: de delen zijn aan elkaar verbonden en vormen zo één grote route, maar de routes kunnen ook apart van elkaar gereden worden.

De fietsroute ophalen:

Op 9 en 10 september is de route op te halen bij het Trouwkerkje en het museum van Jan uten Houte.

 

Ook na de Open Monumentendag is de fietsroute te rijden

Na afloop van de Open Monumentendag is de fietsroute natuurlijk ook nog beschikbaar. De folder met daarin de route en de vragen komt op verschillende plaatsen in de gemeente te liggen. Bijvoorbeeld bij het museum Jan Uten Houte, het Turfschip, de gemeente, Het Witte Paard, Fletcher Hotel, Vincents, de VVV en de Kenya Project Winkel.

Fietsroute downloaden:

Fietsroute Open Monumentendag 2017

 

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten