Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Local FM 90’s Housemix

Local FM 90’s Housemix

Als afsluiter van de zomer hebben we vanavond in Local Dance een leuke, knallende verrassing.

Dj Patrick, bekend van onze maandmixen en de Local FM jaarmix, heeft alle houseknallers uit de 90’s in 1 lange mix aan elkaar gezet. Terug in de tijd met alles wat destijds de dansvloer liet volstromen, speakers liet knallen en de basis vormde voor de huidige dance / house muziek.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten