Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Dennis Aerts Kandidaat lijsttrekker GroenLinks Etten-Leur

Dennis Aerts Kandidaat lijsttrekker GroenLinks Etten-Leur

De commissie die bezig is om een kandidatenlijst voor GroenLinks samen te stellen, heeft besloten om Dennis Aerts als eerste op deze lijst te plaatsen. Dennis is op dit moment voorzitter van de afdeling Etten-Leur. Die functie zal hij neerleggen als hij op 21 november tijdens de algemene leden vergadering definitie als lijsttrekker wordt gekozen.  Het voorstel van de kandidatencommissie wordt door de rest van het bestuur van harte ondersteund.

Hoewel het uiteindelijk de leden zijn die op 21 november hierover beslissen, wil GroenLinks nu al zijn naam als beoogde lijstrekker al publiceren. Hij wordt dus de komende periode het nieuwe gezicht van GroenLinks Etten-Leur.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten