Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Weekend FM zoekt jarige en verzoekplaten

Weekend FM zoekt jarige en verzoekplaten

Zaterdag tijdens het programma Weekend FM zullen Jos Leijs en Nic van Kampen weer de nodige aandacht geven aan wat ze is opgevallen afgelopen week in Etten-Leur. Ook zullen ze hierover bij praten met o.a. de voorzitter van het luisterpanel, wat is hem opgevallen in Etten-Leur?  Wat is u opgevallen afgelopen week in Etten-Leur?

Verder zijn we voor dit weekend op zoek naar Verjaardagen, jubilarissen, wie heeft er iets te vieren 15 of 16 juli. Laat het ons weten en wij zullen ze verassen tijdens onze uitzending. Reageren kan via radio@localfm.nl of telefonisch op zaterdagmorgen via 076-5269606.

Voor ons Verzoekplaten Halfuurtje, zoeken nog wat leuke plaatjes , heb jij nog een tip?

Weekend FM
Elke zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten