Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Za 23/9 is nationale Burendag op 23 locaties in Etten-Leur

Za 23/9 is nationale Burendag op 23 locaties in Etten-Leur

Zaterdag 23 september is het feest door heel Etten-Leur. Etten-Leur beleeft dan de grootste Burendag van Nederland.

Wethouder Ron Dujardin opent om 12.30 uur officieel de Burendag bij knooppunt Lambertus aan de buitenkant van de Linde, Lambertusstraat 7

Op maar liefst 23 plaatsen tegelijk organiseren inwoners en organisaties activiteiten. Alles met als thema: Etten-leur ontmoet. Het bijzondere is dat al die knooppunten met elkaar verbonden zijn door gratis busvervoer en huifkarritjes.

Met een gratis kopje koffie, thee of een lekkere versnapering kun je elkaar ontmoeten en samen met je buren genieten van talloze activiteiten. Buurten zijn immers leuker, gezelliger en veiliger als je elkaar kent en je je samen inzet voor elkaar en de buurt.

Wat is er allemaal te beleven?

Etten-Leur pakt het dit jaar grootser aan dan ooit! Door heel Etten-Leur zijn er 23 knooppunten waar diverse activiteiten zijn georganiseerd. Zowel voor jong als oud is er van alles te beleven in Etten-Leur tijdens de Burendag. Er zit voor elk wat wils bij: workshops, cultuur, beleving, open dagen, rondleidingen, sport, spel, optredens, hapjes en drankjes, ontmoetingsgelegenheden en een kinderboerderij. Kortom, een hele dag aan plezier!

Gratis busjes en huifkarren rijden tussen 12:00 uur en 17:00 uur.

Elk knooppunt is een opstapplaats.

Kaart:

 

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten