Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Flashback 40 – week 40 van 1986

Flashback 40 – week 40 van 1986

Vrijdag 29 september vanaf 15.00 uur en zondag 1 oktober vanaf 12.00 uur, weer een hitlijst uit het verleden tijdens de Flashback 40.

We gaan terug naar week 40 van 1986.

Populairste plaatje in de hitlijst deze week is “The Final Countdown” van Europe.  (zie de videoclip)

Europe is een Zweedse band uit Upplands Väsby. Oorspronkelijk was Europe een progressieve rock-groep, maar om meer airplay te krijgen stapte Europe over op een softer geluid met een prominentere rol voor de keyboards.

De band begon in 1979 onder de naam “Force”.Ze wonnen in Zweden in eind 1979 onder de naam ‘Europe’,’Luciarock’, een talentenjacht voor bands. Ze speelden daar “In the Future to come” en “The king will return”. Deze nummers zijn terug te vinden op hun eerste CD ‘Europe’.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten