Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » APB wijkbezoek Etten-Leur Noord

APB wijkbezoek Etten-Leur Noord

Zaterdag, 7 oktober 2017 gaat APB op wijkbezoek in Etten-Leur Noord om het APB motto ‘Eerst luisteren, dan plannen maken’ gestalte te doen. Het bezoek zal starten om 10 uur in Cafe Zaal Roelofs. Een aantal fractieleden zal daar gedurende het bezoek blijven om met belangstellenden het Koerskaart spel te spelen. Hiermee kunnen inwoners richting (koers) geven aan de plaatselijke politiek en aangeven waar de komende raadsperiode aandacht voor dient te zijn.

Een ander deel van de fractie gaat de straat op om te horen wat de inwoners van Etten-leur Noord bezig houd en waar APB aandacht aan dienen te schenken. De inwoners van Etten-Leur Noord kunnen ook vooraf eventuele problemen c.q. aandachtspunten via de website van het APB aangeven en dan komt de fractie naar hen toe.

www.apbetten-leur.nl/contact/

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten