Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Flashback 40 – week 41 van 1982

Flashback 40 – week 41 van 1982

Vrijdag 6 oktober vanaf 15.00 uur en zondag 8 oktober vanaf 12.00 uur, weer een hitlijst uit het verleden tijdens de Flashback 40.

We gaan terug naar week 41 van 1982.

Populairste plaatje in de hitlijst deze week is “Private Investigations” van the Dire Straits.  (zie de videoclip)

Dire Straits is een Britse rockband met als veruit bekendste lid zanger-gitarist-songwriter Mark Knopfler. De band had in 1977 meteen grote successen met zijn debuutalbum Dire Straits en de single Sultans of Swing. In 1985 verscheen Brothers in Arms, één van de eerste volledig digitaal opgenomen platen. Het album is met 269 weken in de Nederlandse Album Top 100 het langst genoteerde album aller tijden, al zijn dit geen aaneengesloten weken. In 1982 brachten ze het album “Love over Gold” uit met daarop de nummer 1 hit Private Investigations. Het nummer verscheen niet als single in Amerika, in Engeland daarentegen, bereikte Private Investigations een nummer twee notering. In Nederland bereikte het nummer in de Nederlandse Top 40 de nummer 1 positie.

Uw presentator Ron Duykersloot neemt u mee in een reis door de tijd, tijdens de Flashback 40 op Local FM

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten