Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Stijlorenrijk viert 66-jarig jubileum met pubquiz

Stijlorenrijk viert 66-jarig jubileum met pubquiz

Vrijdag 29 september was het dan eindelijk zover: SC de Stijloren organiseerden in het kader van het 66-jarig jubileum van ‘t Stijlorenrijk hun eerste PUBquiz. Veertien enthousiaste teams met deelnemers uit Etten, uit Leur maar ook oud-Etten-Leurenaren hadden zich opgegeven om kans te maken op de mooie glimmende wisseltrofee. Direct vanaf de start om 8uur hing er een gezellige, maar gespannen sfeer in Café Zaal Marktzicht. Een ware strijd moest geleverd worden.

Opzet van de PUBquiz was verschillende cryptisch omschreven categorieën van met elk meerdere vragen. De onderwerpen varieerden van Etten-Leur, sport, geschiedenis, muziek, film, tv tunes en algemene kennisvragen. Een avond vol bloed, zweet en tranen maar met veel gelach en gezelligheid. Rond half elf in de avond waren alle vragen gesteld de teams wisten ook inmiddels de antwoorden doch de grote vraag welk team had deze quiz dan nu gewonnen en dat antwoord volgde dan eindelijk rond de klok van 11 uur:

Team Virego ging er met de wisselbeker vandoor!!! Met een ovationeel applaus werd de wisseltrofee overhandigd door quizmasters Thomas en Jordi.

De uitslag:

  1. Virego
  2. Leurse Leut
  3. Korte Leur

Dat er daarna nog lang “onrustig” werd na-gediscussieerd over de vragen op een feestelijke manier in Marktzicht moge duidelijk zijn. Het was een avond vol successen en gezelligheid waarbij zelfs al aanmeldingen binnen kwamen voor de volgende editie.

Bekijk ook

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten