Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Lodewijkstichting schenkt Beleef TV aan Het Anbarg

Interactieve digitale spellen, spreekwoorden, muziek en foto’s die het verleden doen herleven; slecht een greep uit de mogelijkheden van de Beleef TV die sinds afgelopen week op Het Anbarg staat. “En dat dankzij De Lodewijkstichting” vertelt zorgmanager Marry Vastré enthousiast.

De Beleef TV is een mobiel scherm waarop heel veel digitale activiteiten kunnen worden uitgevoerd, speciaal voor mensen met dementie. “In juli hebben wij de Beleef TV al op proef gehad. We wilden kijken welke mogelijkheden het bood en of we met dit middel onze bewoners nog kunnen prikkelen tot activiteiten” aldus Joke Pielanen, verzorgende op Het Anbarg. “De Beleef TV is langs alle teams gegaan en iedereen heeft kunnen oefenen. Dat was zo’n groot succes, zowel bewoners als familie en medewerkers waren enthousiast. We zijn De Lodewijkstichting dan ook zeer dankbaar voor deze gulle gift.”

De Beleef TV is beschikbaar voor alle psychogeriatrische woongroepen op Het Anbarg. “Zij gaan de Beleef TV optimaal gebruiken, zodat we er met elkaar veel plezier aan zullen beleven” sluit Joke af.

Bekijk ook

Flashback 40 – week 42 van1969

Vrijdag 13 oktober vanaf 15.00 uur en zondag 15 oktober vanaf 12.00 uur, weer een hitlijst uit …

Bij het gebruik van deze website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer info

Op de website van LocalFM worden cookies gebruikt, om u de beste surf ervaringen te bieden. Wij meten onze statistieken onder andere door middel van Google Analytics. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website. Vragen? Neem dan contact op met webmaster@localfm.nl

Sluiten