Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » MaMi gaat Fietsbellen!

MaMi gaat Fietsbellen!

Afgelopen zaterdagmiddag is bekend gemaakt wat de 32e record poging zal zijn tijdens het maandagmiddag spektakel tijdens de carnaval op 12 februari. We gaan dit jaar samen met de deelnemers proberen een wereldrecord naar Etten-Leur te halen. Met hulp van burgemeester van Rijnbach, Servais Knaven en Prins Joris I werd dit bekendgemaakt.

Het huidige record staat op  op 639 fietsbellen, wat in 2014 in Londen is gehaald. Volgens de voorzitter Rene Starink moeten we hier over heen kunnen gaan. Het hele programma van de maandagmiddag wordt later nog bekend gemaakt.


Bekijk ook

Carnaval Show Ons West Brabant

Om helemaal in de carnavalsstemming te komen dit jaar presenteert “Ons West Brabant” op zaterdagmiddag …