Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Programmainfo » Burgemeester Heleen van Rijnbach-de Groot te gast bij Weekend FM

Burgemeester Heleen van Rijnbach-de Groot te gast bij Weekend FM

Heleen van Rijnbach-de Groot neemt op 1 december officieel afscheid als burgemeester van Etten-Leur. Haar opvolgster Miranda de Vries staat al klaar om de ambtsketting over te nemen afgelopen zaterdagmorgen spraken we haar al in het programma Weekend FM.

Maar wij hebben haar in de functie als burgemeester van Etten-Leur a.s. voor de laatste keer als gaste in het programma Weekend FM. Met haar gaan we de jaren doornemen waarin ze burgemeester was.

Receptie aangeboden door het gemeentebestuur;
Het gemeentebestuur biedt haar een receptie aan voor alle inwoners, ondernemers en anderen die de burgemeester persoonlijk de hand willen schudden. De receptie vindt plaats op ZATERDAG 25 november van 14.30 tot 17.00 uur in de Bresam Foyer van de Nieuwe Nobelaer, Anna van Berchemlaan 2 te Etten-Leur.

Donatie als afscheidscadeau
Mocht u een afscheidscadeau willen geven, dan zou Heleen het mooi vinden als u een financiële bijdrage wilt geven voor het revalidatiecentrum/dagopvang voor mensen met een beperking ‘Globos Namai’ in de zusterstad van Etten-Leur, Šiauliai in Litouwen. U kunt uw bijdrage hiervoor tijdens de receptie afgeven of overmaken op NL 29 RABO 0174823312 ten name van de Stichting Stedenband Etten-Leur – Šiauliai.

Bekijk ook

Flashback 40 – week 50 van 1975

Vrijdag 15 december vanaf 15.00 uur en zondag 17 december vanaf 12.00 uur, weer een hitlijst uit …