Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Dennis Aerts lijsttrekker Groenlinks Etten-Leur

Dennis Aerts lijsttrekker Groenlinks Etten-Leur

De Algemene ledenvergadering van GroenLinks heeft op dinsdag 21 november Dennis Aerts unaniem tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen gekozen. Verder zijn de plaatsen van de andere 20 kandidaten vastgesteld en ook het verkiezingsprogramma.
Hiermee zijn we enthousiast begonnen met een frisse doorstart voor de gemeenteraadsverkiezingen. Naast Dennis Aerts zijn Simon Jacobs (nummer twee) en Dirk Bergmans (nummer drie) twee andere nieuwe gezichten in de top van de lijst. Ze zijn jong en hebben de afgelopen jaren al veel kennis en ervaring opgedaan: niet alleen tijdens hun studies maar ook door mee te lopen met ervaren GroenLinksers. De top vijf wordt verder aangevuld met Jacques Quaijtaal en Sonja Van den Berge. Met deze vijf kandidaten beschikt de partij over een mix van ambitie en ervaring. In maart 2018 wil GroenLinks terugkomen in de gemeenteraad om zo te bouwen aan een groener en sociale Etten-Leur.

Bekijk ook

Clubs uit Etten-Leur halen € 21.058 op met Grote Clubactie

Etten-Leur, 14 december 2017 – Lotenverkopers van de Grote Clubactie zijn ook dit jaar weer fanatiek …