Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » CDA kandidaten Etten-Leur 2018

CDA kandidaten Etten-Leur 2018

De leden van de CDA afdeling Etten-Leur hebben woensdag 13 december gekozen voor een kandidatenlijst vol kwaliteit en vernieuwing. De kandidatenlijst, zoals voorgesteld door het bestuur op advies van de vertrouwenscommissie, is ongewijzigd en unaniem door de leden vastgesteld.

De top 10 van de kandidatenlijst ziet er als volgt uit:

1) Ronnie Buiks, 2) Richard Weijers, 3) Mariëtte Nooijens-Brans, 4) Jürgen van Hulst, 5) Joke Gelderblom-Punt, 6) Kitty Hoevenberg-Aerts, 7) Wilmer Smeenk, 8) Janneau Meijer, 9) Ankie de Hoon, 10) Jan van Hal, 11) Piet de Regt, 12) Jens Vermunt

Onder aanvoering van Lijsttrekker Ronnie Buiks staan de kandidaten te trappelen om aan de verkiezingscampagne te beginnen. Ook voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 is een lijst van 30 kandidaten samengesteld. Kandidaten die allemaal hun eigen (maatschappelijke)achtergrond en netwerken hebben. Zo is de lijst een echte dwarsdoorsnede van de Etten-Leurse samenleving. De beste manier om gevoel te hebben met wat er leeft in het dorp.
Met Ronnie Buiks heeft het CDA een zeer ervaren lijsttrekker aan het roer. Voor zover nu bekend is Ronnie de lijsttrekker met de meeste jaren ervaring van alle actieve partijen en tegelijkertijd (een van) de jongste lijsttrekkers in de gemeenteraad van Etten-Leur.
De top 12 bestaat uit een aantal personen die hun sporen in het raadswerk al hebben verdiend. Maar tegelijkertijd is er de nodige vernieuwing en verjonging. Stuk voor stuk kandidaten die elk vanuit hun eigen perspectief eigen accenten kunnen aanbrengen in een duidelijk CDA geluid.
De afdeling en het bestuur hebben er het volste vertrouwen in dat het CDA Etten-Leur kan werken aan een dorp dat we willen doorgeven.
foto: vlnr: Wilmer Smeenk,Jeanneau Meijer, Joke Gelderblom, Jan van Hal, Piet de Regt, Kittty Hoevenberg, Richard Weijers, Jurgen van Hulst, Ankie de Hoon, Jens Vermunt, Mariette Nooijens, Ronnie Buiks

Bekijk ook

Carnaval Show Ons West Brabant

Om helemaal in de carnavalsstemming te komen dit jaar presenteert “Ons West Brabant” op zaterdagmiddag …