Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » Carnaval Show Ons West Brabant

Carnaval Show Ons West Brabant

Om helemaal in de carnavalsstemming te komen dit jaar presenteert “Ons West Brabant” op zaterdagmiddag 10 februari voor de eerste keer de Carnavalsshow live vanuit de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. Tijdens deze uitzending treden er regionale feestartiesten op. Dit artiesten programma wordt live uitgezonden op de Ons West Brabant”, met andere woorden de uitzending is in heel West Brabant te volgen.
Optredens zijn er deze middag van o.a. Sjansjee, Benno van Vugt, Dubbel Feest, Denans, Danny Canter, Zus, Duo Neeman, Party Captains, Tina van Beeck. De presentatie is deze middag in handen van Mitch Kerstens.
Mocht je erbij willen zijn; de zaal is open vanaf 13.30 uur en de entree is gratis.

Bekijk ook

Laatste uitzending Local FM komt eraan!

Vanaf 21 september 2003 heeft de stichting Local FM haar uitzendingen door en voor Etten-Leur …