Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Adverteren

Adverteren

Waarom adverteren bij Local FM?

Local FM is dé nieuwszender van West-Brabant, dagelijks brengen wij het nieuws uit en evenementen in Etten-Leur e.o. op radio en internet en zijn we actief op de sociale media.

Het Etten-Leurse karakter geeft onze betrokkenheid weer en Local FM wordt gewaardeerd als een betrouwbare bron van informatie, daarom spreekt het dan ook voor zich dat Local FM uiterst succesvol kan worden ingezet voor het uitvoeren van reclamecampagnes.

Adverteren bij Local FM is hét middel in Etten-Leur e.o. om uw bekendheid te vergroten. Met een mediaplan als basis kunt u heel gericht uw doelgroep bereiken, zéker in Etten-Leur e.o!

Voordelen van adverteren bij LocalFM

Bij ons adverteert u op regionaal niveau. Dat betekent dat u nog gerichter kunt inspelen op de doelgroep en uitzendgebied tegen relatief lage kosten. Local FM wordt steeds breder beluisterd ook uit de regio weet men ons inmiddels al goed te vinden. Een zender die dicht bij de mensen staat. Adverteren bij ons kan ervoor zorgen dat u sneller die gewenste vertrouwensband opbouwt met uw doelgroep.


Klik hier voor de reclametarieven


Het bereik van Local FM

Radio

Local FM is altijd en overal 24 uur per dag te bereiken. Via de ether op 105,7 FM en op de kabel 92,9 FM. Onze zender staat op het ROC gebouw in Etten-Leur en heeft een bereik tot ver in Breda, Zundert, Roosendaal, Moerdijk en Oosterhout. Ons radioprogramma is ook via onze website d.m.v. streaming wereldwijd te ontvangen.

Internet

Local FM heeft een uitgebreide website www.localfm.nl., waarbij een eigen nieuwsredactie u via radio en internet en social media op de hoogte brengt van het lokale nieuws.

Tevens heeft Local FM de meest uitgebreide uitagenda met alle grote en kleine evenementen in en rondom Etten-Leur. Wij maken veel gebruik van de social media Facebook en Twitter.

Advertentiemogelijkheden

Bij ons kunt u adverteren op radio en internet. We kunnen eigen producties op maat voor u maken, een passende boodschap voor uw bedrijf is onze uitdaging. LocalFM beschikt over een eigen lokale stemmenbank of maakt gebruik van een grote landelijke stemmenbank.

Wij geven u een persoonlijk advies dat past bij uw bedrijf, doelstellingen en uw doelgroep.

Na ontvangst van uw aanvraag bouwen wij uw campagne binnen circa 1 tot 2 weken. U bepaalt van tevoren zelf het budget van de campagne.


Klik hier voor de reclametarieven


Wanneer en waar wilt u adverteren?

U kunt elke dag kiezen voor reclameblokken op vaste tijden, voor en na de achtergrondprogramma’s. De keuze waar en wanneer u adverteert hangt af van uw doelstelling. Denk bijvoorbeeld aan naamsbekendheid vergroten, imagoverbetering door u te verbinden aan een bepaald programma. Met ons jongerenprogramma’s Localized op dinsdag en Local Popscene op vrijdag kunt u alle jongeren bereiken.

Een greep uit onze mogelijkheden:

Crossmediaal adverteren

Een combinatie van radio en internet. Deze variant wordt veel ingezet als er in een korte periode veel exposure moet komen (wordt vaak ingezet voor grote evenementen). Via een combinatie van deze media bereikt u de consumenten op alle fronten, ook hier maken wij voor u een passende campagne.

– Adverteren per medium / doelgroep

Wilt u alleen adverteren op zaterdag bij Weekend FM of op vrijdag bij ons seniorenprogramma Local Plus? Wij stellen in alle gevallen samen met u een gedegen mediaplan op.

– Programmasponsoring

Ga recht op uw doelgroep af en verbind uw bedrijfsnaam exclusief aan een programma. Denk hierbij aan een “audio board ” aan het begin en einde van het programma, waarop we vermelden dat uw bedrijf het programma mede mogelijk heeft gemaakt. Tegen lage kosten lift u mee op de populariteit en imago van het programma Deze variant wordt veel gebruikt voor bedrijven die een forse impuls willen geven aan hun naamsbekendheid.

Radiocommercials

De professionals van Local FM maken al ruim 10 jaar zeer gewaardeerde radioreclame voor zowel ons eigen station als voor derden.

Onze copywriters zijn gespecialiseerd in het schrijven teksten voor radio.

Hoe vertel je iets in 15, 10 of zelfs 5 seconden?  Wij weten het.  We maken de vertaalslag van print naar radio.

Hoe raar het ook klinkt: de uiteindelijke opname in onze studio is bijna bijzaak. Het draait om COMMUNICATIE.


 

Klik hier voor de reclametarieven


Stemmen

Local FM maakt gebruik van professionele stemmen of lokale stemmen. U, als klant, bepaalt de stem voor uw commercial. Wij kunnen u daar professioneel bij ondersteunen.

LocalFM is naast het gebruikmaken van landelijke stemmenbanken, eind 2013 gestart met haar Lokale Stemmenbank. Dit bleek een schot in de roos. Sindsdien werden 75% van de geproduceerde spots door lokale bekende en minder bekende inwoners van Etten-Leur ingesproken. Laat ook uw reclamespot inspreken door een echte Etten-Leurse stem, het geeft herkenning en tevens uw West Brabantse en Etten-Leurse binding aan. Ook u of één van uw medewerkers kan uw eigen commercial in spreken.

Opnames

De opnames vinden onder begeleiding van onze professionals plaats in onze nieuwe, van hoogwaardige apparatuur voorziene, studio 2.

Onze professionals mixen, monteren de opnames tot dé commercial voor uw doelgroep.

Afmetingen banners website

Door Local FM gebruikte banner afmetingen (paginabreedte is 900 px):

Super Topbanner:      728 px x   90 px
Live stream banner:    218 px x   57 px
Voetbanner:                650 px x 181 px
Vierkant groot:            300 px x 250 px
Vierkant medium:       180 px x  150 px

U kunt kiezen uit roulerende banners, altijd ergens op de site is uw banner te zien.
De Super Topbanner  en de Live Streambanner zitten niet in het roulerend systeem.


 

Klik hier voor de reclametarieven


Vul onderstaande velden in…

.. en wij nemen contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Radioplaats:

Uw opmerking