Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:

Wilt u uw evenement in onze agenda? Geef dit dan door via onze tip-lijn.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zondag 15/10 Jazz concert in de Linde

15 oktober 2017 @ 14:00 - 17:00

€2,50

Op zondag 15 oktober vindt weer het volgende concert plaats van de Stichting Oude Stijl Jazz Etten-Leur.

Te gast is ditmaal het orkest The Jazzperados. Het orkest is in 2004 opgericht, destijds onder de naam Old Limetree Jazzperados. Sindsdien zijn zij een graag gezien (en gehoord!) orkest bij jazzclubs, festiviteiten en evenementen.

Medio 2015 is de samenstelling van de band gewijzigd en is de naam aangepast in “Jazzperados”: in de wandelgangen was die naam toch al ingeburgerd. De stijl bleef hetzelfde: oude stijl jazz, waarbij zowel de USA als Engeland dienen als bron van inspiratie. Het resultaat: een compacte band met een stevige maar lichtvoetige sound. De bandleden zijn zeer ervaren en hebben een staat van dienst opgebouwd in diverse gerenommeerde jazzorkesten. Instrumentale collectieven en soli worden doorspekt met vocals, waarin u Britse, Amerikaanse en Jiddische humor zult terughoren.

Kom luisteren, kijken, dansen en genieten van de Jazzperados en u zult zien: na afloop gaat u opgewekt en met extra energie weer naar huis!

Bezetting:

Saxen en clarinet: Huib Visser
Trombone: Frank Niewenhuijzen
Banjo: Menno Bloemhof
Sousafoon: Jan Heynsdijk
Trompet: Arend Wegelin
Washboard: Frits de Groot

Graag ontmoeten het orkest en de Stichting weer veel liefhebbers van gezellige en ongedwongen oude stijl jazz in De gastvrije Linde.

Aanvang van deze middag is, zoals altijd, 14:00 uur. De toegang bedraagt nog steeds 2,50 Euro, dus daar hoeft niemand voor weg te blijven. Breng familie, vrienden en bekenden mee naar deze gezellige en ongedwongen middag. Iedereen is van harte welkom.

Gegevens

Datum:
15 oktober 2017
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€2,50
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

De Linde
Lambertusstraat 7
Etten-Leur,
+ Google Maps

Organisator

Stichting Oude Stijl Jazz Etten-Leur

Wilt u uw evenement in onze agenda? Geef dit dan door via onze tip-lijn.