Ether: 105.7 FM / Kabel: 92.9 FMNu op LocalFM:
Home » Nieuws » 112

112

Man gearresteerd op kermis

Vanavond rond 21.40u is een man aangehouden welke onder invloed van drank overlast bezorgde. De man is aangesproken door de politie en werd gesommeerd het kermisgebied te verlaten. Toen men de man van het kermisterein af escorteerden begon de man beledigende taal uit te slaan en een agent te duwen waarop de politie tot arrestatie is over gegaan. De politie …

Read More »

Bermbrand A58 bij Etten-Leur

Op de A58 brak rond 13.30u vanmiddag een bermbrand uit terhoogte van Vosdonk. De brand was snel onder controle. Uit voorzorg rukte de brandweer met meerdere wagens uit.             

Read More »

Wederom aanrijding rotonde aan voorsteven

Rond kwart over vier is deze middag een bromfietser aangereden op de rotonde aan het voorsteven in Etten-Leur. De bestuurder van de bromfiets is ter plaatse behandeld.

Read More »

Wederom ongeval A58 bij Etten-Leur

Omstreeks 1600u is er op de A58 richting Breda een eenzijdig ongeval gebeurd. De bestuurder is in de ambulance behandeld.  Het voertuig werd afgesleept.  De toedracht is niet bekend.           

Read More »

Ongeluk met fietser

Omstreeks half vier is er op de kruising Oude Bredaseweg / Schoonhout een aanrijding geweest tussen een man op een racefiets en een auto.

Read More »

Man draait door na drugsgebruik

Een man is woensdagavond rond kwart voor 11 volledig door het lint gegaan op de Beiaard ( thv Waldhoornlaan ) in Etten-Leur. De man had eerder op de avond een nog onbekende drugssoort gebruikt. Hij rende de straat op en heeft zich volledig uitgekleed en op een auto staan springen ( motorkap en dak ) en er een deuk ingeslagen …

Read More »

Voetganger aangereden

  op de markt is rond 18.10u een voetganger aangereden door een personenauto. Hoewel de snelheid laag was is de voetganger ter plaatse aan een ernstige hoofdwond behandeld in afwachting van een ambulance. De man is ondertussen op eigen kracht naar de ambulance geholpen waar hij verder behandeld werd. Hij wordt wel te controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Read More »

Ongeluk A58

Op de A58 is rond 17.50u een naar het nu lijkt eenzijdig ongeval gebeurd. Een personenauto belandde hierbij naast de weg in een sloot. Door het ongeval ontstond een korte file daar slechts een rijbaan beschikbaar was

Read More »

Fietser aangereden

Woensdagochtend is op de rotonde tussen de Rijsdijk en de Voorsteven een fietser aangereden door een auto. De fietser is bij het ongeluk gewond geraakt en is na eerste behandeling ter plaatsen met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Read More »

Wederom hennepkwekerij opgerold

De politie Zeeland-West-Brabant heeft dinsdag in Etten-Leur een hennepkwekerij ontdekt. Daarbij is een aanhouding verricht. In een woning aan de Schutsgildelaan werd een hennepkwekerij met 40 planten ontmanteld. De 35-jarige bewoner is opgepakt. Tevens werd een auto in beslag genomen. De kwekerij, die in een schuur gevestigd was, is geruimd.

Read More »